dinsdag 6 december 2016

wibra folder week 36

Hier vindt u alle winkels Ibra te vinden. Voor de opslag kunt u lezen reviews, ervaringen en meningen. U kunt ook daar folder uur en website. Ibra promoties en directory listings over promoties promotiez Promotiez.be Ibra Ibra Ibra met een lijst van directories. Brochures kleding en alle aanbiedingen kortingscodes en coupons van promotionele brochure Ibra Ibra Zotte tien dagen.

en capriolen map acties Ibra Ibra dag Zotte tien dagen zal beginnen 12 april 2015 en de Zotte concurrerende prijzen en aanbiedingen. wibra folder week 36 Controleer Zotte brochures over de activiteiten in de map.

Ibra (kort voor Wierdsma & Blackberry) is een keten van kledingwinkels Nederland van 290 (2014), Nederland en Belgiƫ in de kortingen. Er zijn ook kleding, schoonmaakmiddelen, briefpapier, snoep, speelgoed en cosmetica verkocht. Het is een familiebedrijf.

IBRA werd opgericht in 1956 toen John Ignatius (John) Wierdsma (1921-1997) over de winkel in Epe namen hun ouders, folder geboren in Deventer afgeleid Braam familie. Wierdsma eerst geopend en Ibra stof op te slaan in Nederland. Het was eenvoudig ingerichte winkel die werkzaam is in het kader van de markt.