donderdag 1 december 2016

hornbach folder 2014

Hier vindt u alle actuele project en de financiering directories Hornbach vinden. Zie onze brochures of downloaden map van uw keuze! Hornbach - DIY project om online te winkelen.

Hornbach brochure en informatie over de opslag. DIY folders. Is Hornbach biedt deze week. Hornbach-winkels in de buurt. Alle Hornbach bijgewerkt brochures over de nieuwste flyer Hornbach. Zie aanbiedingen op de flyer van deze week hornbach folder 2014 en krijg Hornbach winkel openingstijden. Hornbach in Kerkrade | Flyer en de huidige kortingen

Hornbach is om supply chain Duitse bouwmarkten en thuis doe-het-zelf-producten te verbeteren. In maart 2014 was 21% in handen van Kingfisher plc, een Britse onderneming, also dat B & Q en Castorama doe-keten omvat. Kingfisher verkochte belangen, aangezien het geen plannen om uit te breiden naar nieuwe markten die zullen worden in rechtstreekse concurrentie met Hornbach gehad. Kingfisher gelanceerd vanaf haar winkels in Duitsland en folder Screwfix Brico Depot winkels in Roemeniƫ, waar Hornbach opereert.

In het boekjaar 2007/2008 daalde de nettowinst met 24% tot 48 Mio. € nadat het bedrijf meer uitgegeven aan reclame en nieuwe winkels.