zondag 11 december 2016

dekamarkt folder week 42 2016

compleet beeld van de nieuwste brochures DekaMarkt. Wat DekaMarkt brochures zijn te werken deze week? Bekijk alle brochures online. DekaMarkt Molenstraat Twello directory en op te slaan uur.

Dekamarkt end brochures. Zie aanbiedingen in de week van brochures en krijg Dekamarkt winkel openen. Dekamarkt prijs voor brochures, advertenties, aanbiedingen en interessante Dekamarkt online directory. dekamarkt folder week 42 2016 Bekijk meer Dekamarkt directory en verliest geen aanbod meer. Controleer ook Dekamarkt openingstijden in uw omgeving.

DekaMarkt is een Nederlandse retail bedrijf dat een baan in een supermarktketen heeft. DekaMarkt is een lid van Superunie, inkooporganisatie voor de Nederlandse supermarkten.
geschiedenis
Voor het eerst geopend in 1941 DekaMarkt verkochte levensmiddelen in Velsen-Noord geopend en Dirk Kat. In 1955 opende hij de eerste echte winkel in IJmuiden, waar de verse brood, vlees en groenten beschikbaar waren. DekaMarkt naam werd voor het eerst gebruikt in 1969, toen het kantoor in Zaandam geïntroduceerd naam. In 1986, het laatste tak genaamd DekaMarkt. Het woord "Deka" kwam uit de naam Dirk Kat.

In 2001 werd de winkel onderdeel van Detailresult B.V. folder groep toen het werd begeleid door een andere reeks van grote Nederlandse - Dirk van den Broek. overweegt momenteel twee worden samengevoegd tot één naam.