maandag 13 februari 2017

dirk jan folder

Dirk is een Nederlandse supermarktketen met 110 winkels bediend veel van zijn winkels in 2014 onder de naam van de stichter; Dirk van den Broek. Affiliate deel van de gedetailleerde resultaten van de Groep. Dit bedrijf conglomeraat bevat ook een apotheek Dirx apotheek, slijterijen Dirck III D instituut passende en eetgedeelte, D-Break. dirk jan folder Shop gericht op de lage prijzen producten. Het wordt geassocieerd met de aankoop vestiging Superunie. het merendeel van de takken zijn in en rond de Randstad een aantal artikelen uit het oosten van het land. de hoofdvestiging is gevestigd in Zaandam.

Open Dirk 51 week vandaag. Klik op de map naast de deur en je ziet een map direct op uw computer of smartphone scherm. Dirk plaat 29 januari t / m 4 februari 2017 - een folder, maar Dirk online Dirk brochure is geldig van 29.01 tot 2017/04/02. Dirk piloot en bieden deze week, kijken naar alle activiteiten, reclame en promotie op het internet deze week.

Dirk van den Broek (Amsterdam, 27 maart 1924) opende een melk vraag Mercatorplein Amsterdam 1942 1948 zuivel zaak werd veranderd in de eerste self-service winkel. In 1953 opende hij de eerste supermarkt Bilderdijkstraat / Kinkerstraat hoek Amsterdam. Het bedrijf later bediende diverse restaurants, waaronder drie in Amsterdam genaamd "Dirck Dirckz en eenvoudige eetgelegenheid in de buurt van Osdorpplein genaamd" Dirck III Eethuysje "fast-food restaurant werd later de naam" Happy lul. "

1972 Dirk van den Broek opende de eerste winkel onder digr formule Katwijk. reclamefolder online In hetzelfde jaar waren er 11 Dirk van den Broek supermarkten in Nederland. 1973 Dirk van den Broek nam alle 10 vestigingen van Bas van der Heijden had, met name in en rond de Rotterdamse kantoren. Naam Bas van der Heijden gewoon voortbestaan.